Vetfood

VETFOOD PROAMYL CANINE

VETFOOD PROAMYL CANINE

Táplálékkiegészítő kutyáknak. Hypoallergén termék.
  • Ajánljuk: Kutyáknak

2 035 Ft
100g

Termékismertető

A Poramyl Canine egy baromfi alapú magas fehérjetartalmú (86%) élelmiszerkészítmény. Egy mérőkanálnyi termék 17 g fehérjét tartalmaz, amely körülbelül 65 g alapélemiszernek felel meg. A Proamyl Canine alapját a legkiválóbb minőségű baromfifehérje képezi, jellemzője az 56%-os biológiai érték és a 100 %-os emészthetőség. A Proamyl Canine  emésztőenzimekkel dúsított, amelyek elősegítik a táplálékemésztést és a megemésztett étel gyors felszívódását. A nyombélben való gyors kioldódása segíti a táplálék emésztését. A táplálék mechanikai hatására a lipáz az emésztőrendszerben keletkezett zsírcseppek hidrolízisének határán hat.  A zsírcseppeket glicerinre és zsírsavakra bontja. Az amiláz a hirdolizáló enzimek csoportjába tartozik, katalizálja a keményítő maltózra és glükózra való bontását. A bromelin a fehérjét aminosavakká bontja. Az inulin formájában hozzáadott rost ösztönzi a természetes emésztési és felszívódási folyamatot, fontos szerepet játszik a  székrekedés elkerülésében, és prebiotikus tulajdonságokkal rendelkezik, amely támogatja a természtes emésztőflóra fejlődését. A terméket különösen súlyos betegségből lábadozó állatok számára tervezték, de minden lesoványodott állat számára javasolt.

Termékjellemző

Granulátum formátumú termék állateledelekhez. Ajánlott a napi táplálékbevitel részeként számon tartani. Ajánlott napi mennyiség az állat testtömegétől függően: 25 ttkg felett 1 mérőkanál (60 g).  Használat előtt kérje ki állatorvosa véleményét! Száraz táp etetése esetén a jó tapadás és a teljes felszívódás érdekében ajánlott a táp megnedvesítése.

 

Összetétel:

Hidrolizált baromfifehérje, inulin (1,5%)

 

Analitikai összetevők:

Nyersfehérje 87% Nyersrost 0.1% Nyers zsírok és olajok 0.5% Nyershamu 6% Nedvesség max. 8%

 

Adalékanyagok (1kg tartalmaz):

Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok: 1 mérőkanál (20 g)/1 kg. Lipáz 2150IU/107.500 IU. Amiláz 1795 NE/89750 NE. Bromelin 132 NE/6600 NE.

 

Nettó mennyiség: 100 g port tartalmazó tasak. A belső csomagolás eg műanyag mérőkanalat tartalmaz.