Dogoteka táplálékkiegészítők

Soft Pad Butter

Soft Pad Butter

A puha és egészséges tappancsokért!

4 880 Ft-tól
50 ml
150 ml

Termékismertető

Soft Pad Butter egy rendkívül hatásos, gazdag összetevőket tartalmazó vaj, állataink bőrének ápolására és védelmére. A terméket arra tervezték, hogy védje, gyógyítsa és megőrizze a bőr teljességét.

A természetes hidratáló, lágyító és puhító összetevőknek köszönhetően hatékony bőrregeneráló és normalizáló hatást fejt ki, drasztikusan csökkenti a bőrkeményedést, lágyítja a repedést és horzsolást, enyhíti a felfekvés okozta fekélyeket. Erősíti a talppárnák ellenálló képességét.  A Soft Pad Butter (puha tappancs vaj) kutató- és fejlesztő laboratóriumainknak köszönhetően biztonságos, bőrgyógyászatilag tesztelve kifejlesztett termék, kiváló minőségű, természetes, szabadalmaztatott alapanyagokkal:

Shea vaj: hidratáló és tápláló tulajdonságú, a bőr ápolásának és védelmének természetes összetevője, kiváló antioxidáns tulajdonsággokkal, amelyek képesek ellensúlyozni a szabad gyökök hatását. Jó napvédő hatású, kiváló védelmet és megelőzést biztosít a napfény okozta bőrkárosodások ellen.

Mango vaj: hasznos száraz vagy sérült bőr kezelésében, olajalkohol, polifenol, szkvalén és fitoszterol tartalmának köszönhetően lágyító, keringésjavító tulajdonsággal rendelkezik. Az utóbbiak gyulladásgátló tulajdonságúak, ezáltal javíthatja a bőr védelmi funkcióját és véd az időjárás ellen. Lágyítja a bőrt és enyhíti a fekélyek vagy horzsolások okozta égő, viszkető érzést.

Glipeptide: A DDFarma által szabadalmaztatott bőrirritáció elleni formula, csökkenti a viszketést és különösen alkalmas az égető érzés csillapítására.

A Soft Pad Butter egy kiemelkedő minőségű termék, amely az érvényes egészségügyi előírásoknak teljességgel megfelelve készült.

  • Szabadalmaztatott, 100% olasz termék
  • Minden bőrtípusra, száraz, sérült, vagy kivörösödött bőrre alkalmas
  • Természetes összetevők, 100% kőolajmentes
  • A szabadalmaztatott Glipeptide* enyhülést nyújt irritáció esetén
  • Dermatológiailag tesztelt

Termékjellemző